Vodstva naprednih družb se najbolj zavedajo, koliko priložnosti ponuja prehod na elektronsko poslovanje, začenši z racionalizacijo in pohitritvijo notranjih procesov in komunikacij z okoljem kot pomembnima dejavnikoma dvigovanja konkurenčnosti podjetja. Izjemne prihranke časa, prostora in ostalih stroškov, povezanih z obvladovanjem dokumentacije, je mogoče doseči le z uvedbo celovitih integriranih rešitev, ki imajo v končni fazi potencial za podporo prav vsem vrstam dokumentov v organizaciji in podpirajo elektronsko poslovanje s poslovnimi partnerji.

Iztok Vrhovnik, skrbnik poslovnih aplikacij v podjetju Elektronček d.d., je ob tem dejal: "Dokumentni sistem eDocs nam bo pomagal dvigniti stopnjo upravljanja z dokumenti na višjo raven. Elektronsko obvladovanje dokumentov bo olajšalo delo zaposlenim, povečalo odzivnost in posledično doprineslo k uspešnosti poslovanja podjetja. Strokovnjaki iz podjetja Gama System so nam uspešno pomagali pri uvedbi rešitve eDocs in nas usposobili, da lahko sami nadaljujemo z uvajanjem elektronskega obvladovanja dokumentov na preostala področja."

Marko Šobota, direktor družbe Gama System, pa je dodal: "Veseli smo, da nam je uspelo namestiti Gama System eDocs v predvidenem roku in s predvideno porabo svetovalnih dni. Pri tem je seveda pomembno odlično sodelovanje z nosilci projekta na strani naročnika, kar ob lastnem modelu uvajanja in dobrem poznavanju programske opreme omogoča učinkovito uvedbo, praktično brez najmanjšega tveganja glede doseganja zastavljenih ciljev."