Ronaldu ar ģimeni maina dzīvesvietu vien dažas nedēļas pēc ievākšanās

Nepilnu mēnesi zināms, ka Krištianu Ronaldu atkal ir Mančestras “United” spēlētājs, taču otro reizi neilgā laikā sportistam un ģimenei bijusi nepieciešamība pārvākties – vispirms jau no Turīnas uz Mančestru, taču tagad jau uz nākamo dzīvesvietu.

Kā vēsta “The Mirror”, tad Ronaldu, viņa draudzene Džordžīna un četri bērni nevarējuši labi gulēt, jo netālu esot atradušās aitas. Arī bijuši vairāki drošības apsvērumi, kas likuši portugāļu superzvaigznei pārcelties uz īpašumu Češīrā, kura vērtība esot aptuveni 3,5 miljoni eiro.

“Lai gan īpašums ir skaists un tas atrodas blakus laukiem un mežiem, tas arī bija tuvu aitām, kuras bija visai skaļas no rītiem,” kāds situācijai pietuvināts cilvēks atklāja medijam “The Sun”. “Tāpat gar māju bija publiska taka, savukārt no ceļa, kas atrodas mājai priekšā, redzams pagalmā notiekošais.”

“Ronaldu ir īsts profesionālis, kurš lielu uzmanību pievērš atpūtai un atjaunošanās procesiem pēc spēles, tāpēc tika izlemts, ka viņam un ģimenei būs labāk pārcelties,” sacīja anonīmais cilvēks.

Tiek vēstīts, ka jaunajā mājā ir kinozāle, baseins, garāža četrām automašīnām, novērošanas kameras, elektriskie vārti, kā arī apkārt mājai ir sargi. “Ronaldu iepriekš dzīvoja tuvu šai vietai, tāpēc jūtas kā mājās,” izteicās kāds cits avots. “Viņa bērni apmeklē privāto skolu, savukārt Krištianu cer, ka pēc tam, kad nomierināsies troksnis par pievienošanos “United”, viņš varēs Džordžīnai parādīt savas mīļākās vietas.”

Individuāli Ronaldu pirmajās spēlēs “United” kreklā bijis lielisks. Vispirms Anglijas Premjerlīgā viņš atzīmējās ar diviem vārtiem pret Ņūkāslas “United”, savukārt Čempionu līgā pret “Young Boys” portugāļa kontā viens precīzs sitiens.

sportapils